Jackpotspill

Jackpotspill er blant spillernes favorittspill. Årsaken er selvsagt at jackpotene kan bli veldig store. Spillere som vinner slike jackpoter kan få livet forvandlet over natten. Naturligvis trenger man flaks for å vinne stort, men ettersom hvem som helst kan vinne, er det ofte fristende å prøve disse spillene. Noen av titlene har blitt ekstra populære.

Mega Moolah er et klassisk jackpotspill med mange tilhengere. Jackpoten kan komme opp i flere titalls millioner. Det har til og med blitt laget spin-offs av denne automaten, som Mega Moolah Isis.

Major Millions er et annet velkjent jackpotspill, med en jackpot som kommer opp i mange hundre tusen. Som med alle progressive jackpoter, vil premiebeløpet variere litt. Det bygger seg gradvis opp, og jo lenger det er mellom utbetalingene, desto større blir gevinstene.

Det finnes også litt mer ukjente jackpotspill, som Tropical Holiday, Gunslinger. Treasure Nile og Tunzamunni. Mange spillutviklere har satset på jackpotspill, og utvalget av denne typen videoautomater vokser. Da blir det lettere for spillerne å finne et spill de liker.

Fruktautomater er klassikere, og selvsagt finnes det også progressive spill blant disse, for eksempel Fruit Bonanza. Dette spillet kan lokke med flere hundre tusen norske kroner i toppgevinst. Dersom denne jackpoten blir utbetalt, blir det skikkelig fruktfest i stua. Hvis fruktmaskiner frister, finnes det også et progressivt spill som heter Fruit Fiesta. Dette spillet finnes både med tre hjul og fem hjul.

Hall of Gods er en velkjent klassiker om norrøn mytologi blant jackpotspillene, sammen med Arabian Nights og Mega Fortune. Mega Fortune har flere ganger betalt ut rekordsummer, og også norske spillere har vunnet toppgevinster på dette spillet. Mega Fortunes popularitet har også ført til at det har kommet et oppfølgerspill. Det heter Mega Fortune Dreams. Et annet spill som er inspirert av samme tittel er Cosmic Fortune.