Kiss som spilleautomat

Tematiske spilleautomater dukker opp med jevne mellomrom nå om dagen – dette er den mest populære typen pengespill på de fleste nettkasinoer. Mange temaer er utrolig kreative, mens andre tar for seg et velkjent team eller en kjent person i stedet for deretter å bygge noe som allerede er populært.

KISS er et av verdens mest kjente rockband, selv etter at pressen har prøvd å svartmale Kiss, og det er utrolig kult å se en spilleautomat til deres ære dukke opp på nettet. Tenk å vinne penger samtidig som man hører sine favorittlåter og ser heltene fra gamle dager spinne rundt på skjermen!

Utseendet er betegnende for temaet

Snakker vi KISS, må det selvfølgelig være ansiktsminke. Symbolene på spilleautomaten KISS er kule å se på – er du fan av rockbandet vil du sikkert kjenne igjen de ulike mønstrene og komme på navnene til gruppemedlemmene. Siden dette er en unik spilleautomat utseendemessig, med to ulike spillskjermer, vil du både se små symboler med Gene og de andre, samt store symboler der hele kroppen til rockmusikantene er godt synlig. Rett over hovedskjermen vil du også se deres velkjente logo, bandnavnet KISS i den spesielle skriften som de alltid brukte.

Lydeffektene i fokus

Selv om det visuelle er utrolig viktig på ethvert spill, uansett om det er en spilleautomat eller konsollspill, må bakgrunnsmusikken og lydeffektene være perfekt tilpasset. Ellers går humøret i dass. Spilleautomaten KISS er overfylt med perfekte melodier og lydeffekter. Hver gang du spinner hjulene vil du høre velkjente melodier, snutter fra deres tidløse sanger som fortsatt er å høre i utallige stuer verden rundt. KISS går aldri av moten, deres musikk vil leve i mange generasjoner. Spilleautomaten KISS hjelper med å forevige minnet om dette legendariske rockbandet.