Motörhead spilleautomat

Vi har tidligere nevnt spilleautomaten dedikert til et av verdens mest kjente rockeband Kiss, og nå finnes det også et annet alternativ for rockeentusiaster: en spilleautomat dedikert til Motörhead. Tematiske spilleautomater er alltid populært, og nye dukker opp stadig vekk. Nå er det altså rockemusikk som gjelder, og alternativene blomstrer.

Motörhead spilleautomaten ble lansert av NetEnt i 2016, som den siste av tre i NetEnt turneen NetEnt Rocks. NetEnt har nemlig også tidligere levert spillene Guns n’ Roses og Jimi Hendrix, som også er verdt å sjekke ut.

Frontfiguren til Motörhead, Lemmy Kilmister, døde dessverre 28. desember 2015, men gjennom denne spilleautomaten blir hans legendariske musikalitet hedret. Motörhead er en spilleautomat som kommer med et elegant design, alt inspirert av bandets image. Spillet er en video slot hvor de to første hjulene består av tre rader, de to neste med fire rader og det femte hjulet har fem rader. Rock deg frem til hovedgevinsten på hele 114 000 mynter!

Når man åpner opp spillet blir man møtt av en rockeintro som umiddelbart fanger oppmerksomheten og setter deg inn i spillets tema. Når man spiller ser man en Motörhead scene med massevis av lys og lyd, og om du aktiverer rockemodusen dirrer det ekstra i ørene. Her er det bare til å rocke!