Videopoker – en fornøyelse online

Poker har bredt om seg i Norge, og veldig mange har begynt å spille dette spillet online. På nettet er det lett å finne motspillere, og bordene er alltid åpne. Men selv om en runde med poker er spennende, kan det ta sin tid å bli ferdig med rundene. Har man det travelt, kan det derfor være bedre å spille videopoker.

video-poker

Hva er videopoker?

Videopoker er en slags spilleautomat, men spillerne får delt ut kort i stedet for symboler. Spillet starter med at man satser penger. Når man klikker i gang spillet, deler automaten ut fem tilfeldige kort. Spilleren kan velge hvem av kortene som skal beholdes og hvem som skal byttes i håp om å få en bedre pokerhånd. Det er bare mulig å bytte én gang per runde, men man kan bytte så mange kort man vil.

Målet i spillet

Målet er det samme som i vanlig poker, nemlig å få en god pokerhånd. Dermed passer videopoker veldig godt til alle som liker poker. Spillet passer også til spillere som elsker raske spill, for en runde med videopoker tar ikke lang tid.

Ulike automater

Det er én ting man må være oppmerksom på i videopoker. Alle automater deler ut gevinster for gode pokerhender, men den laveste pokerhånden, som er ett par, må som regel ha en viss verdi før man får gevinst. Dette er opplyst i automatens gevinsttabell. Noen automater har også navn som forteller hvilke hender som er laveste gevinsthånd. Et spill som heter Jacks or Better, krever at man har minst et par i knekter for å få gevinst. Andre automater kan hete Ten or Better. Alle par som er under denne verdien er altså verdiløse for spilleren.

Fordelene med spillet

Den største fordelen med videopoker er at spillet er raskt og lett å lære seg.